Cora’s pluktuin en bloemen foto’s zoeken

2020-07-13_11.13.16_resize

Maandag ben ik met mijn camera bij mijn glaskralen vriendin Cora in Geldrop geweest. Zij heeft een pluktuin gemaakt en ik mocht foto’s komen maken.

Wat een weelde!! Ik had een kleine reflextor mee genomen om schaduw te kunnen maken omdat het midden op de dag was en de zon volop scheen. Als ik nog een keer terug ga zal ik wat meer tijd nemen om te zorgen voor een goed achtergrond zodat ik niet te veel hoef te bewerken in Lightroom.

Mijn selectie van bloemenfoto’s op deze website wordt steeds groter. Te veel om allemaal te laten zien. Daarom heb ik een pagina gemaakt op deze website waar je bloemen kunt zoeken op naam of kleur. Je vindt deze pagina hier: Bloemen zoeken

De foto’s van de bloemen die ik bij Cora heb gefotografeerd staan hieronder. Op twee zijn de foto’s alleen bewerk in Lightroom.

Voor alle foto’s geldt dat als je erop klikt, je een vergroting te zien krijgt. De kleine foto’s lijken soms onscherp, maar de vergroting geeft een beter beeld. Op de vergrote foto kun je ook vooruit en achteruit bladeren door op de pijltjes links onder de foto te klikken of op een telefoon of tablet over de foto naar links en/of rechts te vegen.

2 thoughts on “Cora’s pluktuin en bloemen foto’s zoeken

  • 15 jul 2020 at 17:56  |  geplaatst door Karin

    Wat een feest, zo mooi! Zowel de bloemen als de foto’s!

    Reply
  • 16 jul 2020 at 6:58  |  geplaatst door Corry

    Prachtige bloemen en schitterende foto’s! Een lust voor het oog!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *